Logo Arts Gràfiques Bobalà

Serveis


Avatar
Disseny

Disseny de logotip, de marca per a empreses

Disseny de maquetes de llibres, de tot tipus de productes publicitaris, de promoció, de catàlegs, de fulls de mà (flyers), calendaris, punts de llibre...

Disseny personalitzat d'invitacions i de tots els complements per a celebracions (targetes d'agraïment, etiquetes per a detalls, menús per a restaurant, etc.).

Avatar
Correcció
Avatar
Impressió
Avatar
Impressió

Aplicació de marca a tota la papereria corporativa: sobres, paper de carta, paper de factura, targetes de visita, targetes personals, carpetes, bloc de notes, calendaris (de taula, de paret, de butxaca), etc.

Avatar
Impressió

Estem especialitzats en tot el procés de producció de llibres i revistes: des del disseny de la coberta i de l'interior, passant per la maquetació, la correcció, la traducció de textos, l'escaneig d'imatges, la impressió i l'enquadernació.
Abastem la producció de tiratges a petita i a gran escala.
Tenim una àmplia experiència en l'edició de llibre gràfic.
Oferim, també, una gran varietat en els acabats: llibres de tapa dura, de tapa rústica, amb solapes, amb capsa, enquadernació en wire-o, revista.

Avatar
Revistes

Disseny i impressió d'etiquetes adhesives per a tot tipus de productes: ampolles, llaunes, garrafes, pots, tubs..., així com capses, sempre adaptant el format, el disseny, la mida i l'acabat per a cada tipus de producte.
Material publicitari per a campanyes com fullets informatius, cartells, fulls de mà (flyers), etiquetes, tríptics, díptics, roll-ups, plòters o expositors.

Avatar
Revistes
Avatar
Enquadernació
×

Impremta

Contacteu amb nosaltres

Truca'ns al 973 23 66 11 o envia'ns un correu

C/ Sant Salvador, 8 25005 Lleida

973 23 66 11

bobala@bobala.cat

Horari:

Dilluns a Dijous de 9:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:30

Divendres de 9:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:00

Carrer Sant Salvador, 8 25005 Lleida | Tel. 973 23 66 11 | Fax. 973 24 07 96 | bobala@bobala.cat